EUPV-ALZIRA DENUNCIA EL SILENCI CÒMPLICE DE L’AJUNTAMENT EN L’ABANDÓ DE LA GENERALITAT EN ELS SERVEIS PÚBLICS

19.11.10
Des del col·lectiu d’EUPV-Alzira denuciem l’abandó progressiu que la Generalitat Valenciana cap als serveis públics en la nostra ciutat i critiquem l’actitud de l’Ajuntament que està consentint la degradació d’uns serveis bàsics i pels quals paguem els nostres impostos.

Per part d’EUPV-Alzira donem suport a les queixes i denúncies que estan portant a terme els sindicats en la nostra ciutat davant el retalls del govern autonòmic. Aquests estan afectant al Centre de Salut del carrer la Pau, en què s’han anat retirant serveis i ara es pretén tancar-lo les vesprades. Han repercutit, en la seua política nefasta de treball públic, a l’Escola Oficial d’Idiomes, en perjudici d’aquelles persones que volen ampliar la seua formació. O també per la falta de pressupost i de contractació de treballadors en els jutjats d’Alzira, que repercuteix en una administració de justícia més lenta i ineficaç.

Des d’EUPV-Alzira demanem al govern local que eleve les protestes que els treballadors i usuaris cap al Consell i que manifeste públicament el seu rebuig al retall que estem pagant tota la ciutadania.

Per al coordinador local d’EUPV-Alzira “es tracta d’una situació insostenible, que s’arrastra de molts anys. Al darrere de tot açò està la voluntat del PP, a nivel autonòmic i municipal, d’anar acabant amb el sector públic, deixant-lo abandonar. I mentre, van a parar ingents recursos a mans d’empreses privades molt vinculades amb el poder polític, com ha passat amb la sanitat i està passant en les residències d’ancians, o amb la cessió d’espais públics a entitats particulars com la Universitat Catòlica. I això en perjudici del conjunt de la ciutadania”.

Seguidors