Cayo Lara a Alzira

El proper dissabte dia 26 de març el coordinador general d’Izquierda Unida, Cayo Lara, visitarà la nostra ciutat juntament amb Marga Sanz, candidata a la presidència de la Generalitat Valenciana per Esquerra Unida del País Valencià, per tal de donar suport a la candidatura d’EU-Alzira, encapçalada per Ivan Martínez Araque. A partir de les 18.30 h., tindrà lloc l’acte de presentació pública amb la intervenció de tots tres en la Sala de Juntes de la casa de la ciutat per a donar-la a conéixer davant la ciutadania.

EU-Alzira va ser la primera formació política en la nostra ciutat a presentar als mitjans de comunicació la seua candidatura, articulada al voltant diversos eixos o punts bàsics que s’han anat negociant i incorporant amb associacions i entitats d’Alzira, que tenen com a objectiu mesures per paliar l’actual crisi econòmica, estan centrats en polítiques socials i públiques i aposten pel sosteniment ambiental i la cultura, i això per mitjà de la participació ciutadana. A més d’Ivan Martínez, en la llista d’EU-Alzira figuren persones del món associatiu i sindical de la nostra ciutat.

Per tot plegat, des del col·lectiu d’Esquerra Unida del País Valencià d’Alzira convoquem a tota la ciutadania alzirenya a la seua assistència a aquest acte que presentarà als nostres candidats i les principals propostes i alternatives de la nostra formació.


Seguidors