EU-Alzira torna a demanar la dimissió de Bastidas davant els desastres de Vilella

6.4.11
Davant la nova reclamació presentada per l’Agent Urbanitzador del centre comercial de Vilella, que ara demana quasi 46 milions d’euros a l’Ajuntament d’Alzira, EU-Alzira exigeix a Bastidas que aclarisca públicament aquesta situació, que el denunciant qualifica de “deficient funcionament de l’Ajuntament d’Alzira”, i assumisca les responsabilitats que ha exigit a altres en casos semblants, atenent les gestions nefastes portades al llarg d’aquests anys a Vilella, ja que no s’ha arribat a cap tipus de solució entretant.

Donat el trist historial que ha suposat l’intent de posada en marxa d’aquest centre comercial, amb l’anul·lació per part del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana el 2008 del PAI de Vilella, i la falta de finançament del projecte, EU-Alzira va considerar en el seu moment que havien d’assumir responsabilitats els impulsors d’aquesta actuació, en aquest cas la màxima responsable d’urbanisme, la sra Elena Bastidas. La reclamació presentada per l’Agent Urbanitzador no és més que la conseqüència lògica dels desastres acumulats, en exigir part de les inversions realitzades.

Un altre centre comercial que mai existirà, com tampoc els 2.000 llocs de faena que es prometeren o el Museu de les Arts Àudiovisuals, que anava a ser "referència europea i internacional"

En definitiva, els intents que una gran superfície comercial s’assentara a Alzira poden arribar a costar a la ciutadania alzirenya quasi 60 milions d’euros, inclosos els 12,5 milions d’euros que s’han d’acabar d’abonar per l’Hort de Redal on en un principi s’havia de construir un altre centre comercial abans de marxar a Carcaixent. Des d’EU-Alzira demanem a l’Ajuntament que busque un acord satisfactori amb el menor cost possible per a la ciutadania, donat que la sra Bastidas ha provocat que el consistori estiga enmig d’un veritable fangar.

EU-Alzira ha vingut oposant-se a la construcció de nous centres comercials a Alzira, en considerar que cal potenciar un altre model de ciutat, que done preferència als comerços del centre. Que tres grans superfícies comercials hagen abandonat el projecte al sud de la ciutat és indicatiu que resultava inviable, primer per les dificultats en la inundabilitat de la zona, pels problemes tècnics i legals que no s’han resolt i, finalment, per la inviabilitat econòmica. Els fets són tossuts i han tornat a ratificar el que venim anys denunciant.

Al costat de l'escut de l'Ajuntament d'Alzira es pot llegir: Vilella. Centro comercial. Te va a encantar.

Seguidors