EUPV-Alzira demana a l'Ajuntament que vetlle per la pluralitat informativa

El col·lectiu d’EUPV-Alzira, davant dels tancaments dels últims repetidors que permetien sintonitzar els canals de la Televisió de Catalunya també en diverses zones del terme d’Alzira, demana a les altres formacions polítiques amb representació en l’Ajuntament de la nostra ciutat que eleven una moció de recolzament a la pluralitat informativa de la ciutadania alzirenya.

Davant la pressió legal exercida per la Generalitat Valenciana per eliminar tots els repetidors de TV3 al País Valencià i la falta de voluntat del Govern central per oferir solucions, amb l’autorització de nous mòduls, per a EUPV-Alzira una entitat que representa a la ciutadania com és l’Ajuntament ha de manifestar davant de tot el suport a la llibertat de comunicació i demanar que es mantinga la major pluralitat informativa.

Des de la nostra formació no es pot entendre que es prive poder triar una font d’informació com és un canal públic, en la nostra llengua i que també informa sobre la realitat valenciana. I més tenint en compte que per mitjà de plataformes privades, previ pagament, és possible sintonitzar-les. Per això, des de l’àmbit local i de les institucions públiques es deu també instar tant al govern valencià com a l’espanyol a la reciprocitat dels senyals televisius, tant de TVV a Catalunya –que el té disponible i no s’ha exercit- i de TVC a casa nostra, així com d’altres canals veïns.

Seguidors