L'assemblea d'EUPV-Alzira aprova la seua candidatura

5.2.11

L’assemblea del col·lectiu d’Esquerra Unida del País Valencià d’Alzira, que va tindre lloc el passat dissabte dia 5 de febrer, ha aprovat el seu programa electoral i la seua candidatura per a concórrer a les properes eleccions municipals.


Un programa articulat al voltant de quatre eixos principals: mesures econòmiques per fer front a l’impacte que està tenint la crisi en la nostra ciutat; les mesures socials i públiques per atendre les necessitats de la ciutadania; les propostes cap a un canvi de model de ciutat, basat en el sosteniment ambiental i en l’economia del coneixement; i en les propostes de participació ciutadana, en què la ciutadania ha de poder prendre les principals decisions que incumbeixen a tots i totes.

Del mateix mode, s’ha aprovat per unanimitat la candidatura d’EUPV-Alzira, encapçalada per Ivan Martínez, que es presenta per primera vegada com a candidat a l’alcaldia d’Alzira; Núria Reig, llicenciada en Dret; Ramon Ferris, que forma part del món de les falles; Patrícia Martínez Furió, professora en l’Escola d’Adults; Gema Martínez Alacreu, llicenciada en Filosofia; o Juan Miguel Araque, que ha participat en associacions juvenils. A més a més: militants amb experiència, com Paco Masià, o Ramon Vives, que pertany als sindicats.

Per una altra part, la setmana passada es va rebre una carta per emplaçar-nos a una reunió per part del Bloc, Esquerra Republicana i la República, les quals han arribat a un acord electoral, en què es comprometen a:

Ofertar un lloc d’eixida en la llista electoral a EUPV-Alzira, a consideració d’una comissió que es cree a tal efecte.

I la creació d’una altra comissió en què tindran veu i vot els representants de totes quatre organitzacions abans esmentades i els eventuals independents de la candidatura, per a tractar aspectes relacionats amb l’acord electoral.

L’assemblea d’EUPV-Alzira ha acordat de forma unànime que, respecte els possibles acords electorals, ens trobem disposats a parlar i discutir amb totes aquelles formacions, en el moment que ens siguen traslladades per escrit les seues propostes. I això per poder conéixer-les i debatre-les per part de l’assemblea del nostre col·lectiu. Així s’ha aprovat en assemblea des de fa ja mesos, ho hem manifestat en els contactes verbals i ho hem fet palés públicament i als mitjans de comunicació.

Per part d’EUPV, per tant, demanem públicament, i així ho hem traslladat formalment, al Bloc, Esquerra Republicana i la República que es presente per escrit, en temps i en forma, tant l’acord que aquelles han arribat (segons han anunciat públicament) com la proposta redactada que, dins d’aquest acord, es pensa realitzar a EUPV-Alzira. I això amb la finalitat de poder valorar-ho, discutir-ho i sotmetre-ho a consideració per part del nostre col·lectiu.

Tal i com hem dut a terme des d’EUPV-Alzira en anteriors ocasions, en què hem concorregut amb altres formacions polítiques per mitjà de pactes electorals, aquesta proposta ha d’incloure com a punts bàsics, és a dir, que han d’estar presents en qualsevol acord electoral:

1. Nom de la candidatura.

2. De 25 a 50 punts o eixos del programa electoral.

3. Proposta de funcionament del grup municipal, que incloga:

-Composició del grup i proporcionalitat, membres en veu i vot.

-Carta financera del grup.

-Repartiment de portaveus.

-Possibles llocs a cobrir en personal de confiança i/o assessors.

4. Pressupost i repartiment de les despeses de campanya.

5. Composició de la candidatura.

Seguidors