EU presenta a les joves candidates i candidats

9.4.11

La candidata d’EUPV a la Presidència de la Generalitat, Marga Sanz, i la coordinadora de Joves d’Izquierda Unida, Esther López Barceló, han presentat aquest matí al Jardí de les Hespèrides de València, els candidats joves autonòmics i municipals que concorreran a les pròximes eleccions del 22 de maig. “Més d’una trentena de poblacions del País Valencià tindran la possibilitat d’escollir a un candidat a l’alcaldia per EUPV menor de 33 anys. Els nostres candidats i candidates són l’esperança d’una joventut que ha de convertir-se en protagonista i a qui s’ha de donar, ara més que mai, la veu i la possibilitat de decidir”.

Sanz ha instat als candidats a “explicar que tenim alternativa a l’atur, a la precarietat, que podem fer possible el que hui tanta falta fa, el dret a l’habitatge, al treball i a l’educació pública i de qualitat. Tenim l’honestedat i l’ètica, avalada per 25 anys d’història d’EUPV”.

La candidata d’esquerres ha destacat que els joves d’EUPV “defensaran a aquells a qui les élites econòmiques i els governs volen convertir en una generació sense formació, sense treball i sense pensió digna. A aquells a qui ataca l’atur del 40%, la precarietat laboral, a joves que no poden tenir un habitatge, a aquells qui pateixen a un PP que ha volgut fer d’aquestos drets un lucratiu negoci”



http://www.rtvv.es/va/comunidad-valenciana/Eu-valencia-candidats-autonomics-municipals_0_459554068.html

Seguidors